У Києві уламки ракети РФ пошкодили багатоповерхівку — фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві уламки ракети РФ пошкодили багатоповерхівку — фото

КМВА
У Києві уламки ракети РФ пошкодили багатоповерхівку — фото

30 червня Російська Федерація запустила ракету по місту Київ. В результаті падіння уламків ракети сталась пожежа в одному з будинків столиці.

Головні тези:

 

  • Уламки ракети призвели до пожежі на 8 та 9 поверхах будинку.
  • Російська Федерація також атакувала Харків, в результаті чого пошкоджено термінал “Нової пошти”.
  • Пожежа та пошкодження вибуховими речовинами сталася на площі 200 кв м та велика кількість вантажних автомобілів та інших об'єктів.

Росія атакувала Київ

Як повідомив мер міста Віталій Кличко, під час тривоги у Київській області працювало ППО. Однак пізніше було зафіксовано виклик екстрених служб в Оболонський район столиці.

Згодом він уточнив, що в Оболонському районі уламки ракети впали на житловий будинок. Там сталося загоряння на 8 та 9 поверхах.

Цю ж інформацію підтвердили й в КМВА, уточнивши, що на місці вже працюють всі необхідні екстрені служби ти ДСНС.

За оновленими даними, внаслідок ракетного удару в Оболонському районі столиці попередньо пошкоджено багатоповерховий житловий будинок. Там сталося загорання балкону на одному з поверхів.

Інформація щодо постраждалих уточнюється. На місці працюють всі оперативні служби.

Нагадаємо, 30 червня у Києві та низці областей було оголошено повітряну тривогу. Повітряні сили попереджали про те, що в бік столиці летить ракета.

РФ ударила по терміналу "Нової пошти"

Російська Федерація 30 червня скинула на місто Харків авіабомбу ФАБ-500. Це вже другий випадок використання цієї авіабомби росіянами для обстрілів міста.

Як розповіли у прокуратурі, за попередніми даними, росіяни скинули на місто ФАБ-500, про це свідчать уламки, які вже вдалося зібрати на місці трагедії.

За даними ДСНС, в результаті удару сталася пожежа на площі 200 кв.м. Горіло 8 вантажних автомобілів, а пошкоджено було ще 6 вантажних автомобілів, 3 виробничо-складські будівлі та медичний заклад.

В результаті удару було знищено термінал "Нової пошти".

Терехов повідомив, що вже відомо про одного загиблого внаслідок авіаудару. А кількість поранених зросла до 8 осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?