У Краснодарському краї РФ палає НПЗ після атаки дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Краснодарському краї РФ палає НПЗ після атаки дронів — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

У Темрюкському районі Краснодарського краю після атаки БПЛА загорілися три цистерни з нафтопродуктами на нафтобазі.

Що відомо про “бавовну” у Краснодарському краї РФ

Як повідомляють росЗМІ, безпілотники атакували нафтобазу у районі міста Темрюк Краснодарського краю РФ.

Там згоріли три залізничні цистерни з мазутом, але пожежа могла поширитись. Голова регіону повідомляє, що пожежі надано високу категорію складності. Є постраждалі серед працівників. 

Голова Темрюкського району Краснодарського краю Федір Бабенков повідомив, що внаслідок пожежі на нафтобазі постраждали двоє співробітників. Медики зафіксували у чоловіків не тяжкі травми, але їх життю нічого не загрожує.

Місцеві канали зазначають, що нафтобаза розташована у порту "Кавказ". З цієї нафтобази надходило паливо для російських окупантів у Криму та на захоплених територіях Херсонської та Запорізької областей.

Натомість як заявили в Міноборони РФ, у ніч на 31 травня сили ППО нібито знищили та перехопили над Краснодарським краєм 5 протикорабельних ракет «Нептун» та 29 безпілотників.

Ще по одному дрону збили над територією Воронезької, Білгородської та Тамбовської областей, повідомляє відомство.

Атаки на НПЗ у Росії

Останнім часом Україна зосередилася на атаках дронами нафтопереробної інфраструктури РФ, яка використовується у війні проти України.

Останній випадок: в ніч на 19 травня українські захисники атакували військовий аеродром та нафтопереробний завод у Краснодарському краї, а також нафтобазу у Ленінградській області.

За оцінками Пентагону, атаки українських безпілотників по російській енергоінфраструктурі вивели з ладу 14% нафтопереробних потужностей країни і призвели до зростання внутрішніх цін на паливо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?