У Криму внаслідок ракетної атаки спалахнув пароплав — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Криму внаслідок ракетної атаки спалахнув пароплав — відео

бухта
Джерело:  online.ua

В окупованому Севастополі 21 квітня лунали потужні вибухи. Пізніше окупанти заявили про ракетну атаку на пароплав.

Що відомо про ракетну атаку в Криму

У мережі пишуть, що Кримський міст перекрили, а у бухті Севастополя пролунали вибухи. У Криму наразі оголошена окупантами ракетна небезпека.

На півночі Севастополя, повідомляють підписники, було багато пожежних машин. Попередньо в бік Сухарної бухти або бухти Голландія.

Пізніше так званий "губернатор Севастополя" Михайло Развожаєв повідомив, що нібито "на одному з кораблів військові відбили атаку протикорабельної ракети".

Почалася пожежа нібито від уламків, що впали. Проте судячи з відео та коментарів на ньому, ракета вдарила точно по пароплаву РФ.

Окрім цього партизани руху “АТЕШ” повідомили про значні втрати росіян внаслідок атаки .

У росіян у Севастополі чергові втрати.Поки що можемо підтвердити про кілька 200х. Багато 300х. Карети швидкої допомоги продовжують прибувати, — зазначає рух.

Попередні вибухи в Криму

У ніч з 16 на 17 квітня Сили оборони України завдали ракетного удару та уразили визначені російські воєнні цілі на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим.

В результаті, у ворога "відмінусовано" 4 пускових установки С-400, пункт управління засобами ППО, три РЛС, апаратура спостереження за повітряним простором "Фундамент-М".

Кількість уражених літальних апаратів та особового складу противник ретельно приховує.

Все це завдало ворожим військам неочікуваних ними втрат в озброєнні та військовій техніці, бойовий потенціал окупантів чутливо понизився, — пишуть у Генштабі.

У Джанкої знаходиться військовий аеродром, який використовують росіяни. З відкритих джерел відомо, що там базується 39-й гелікоптерний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу РФ. За попередніми даними, йдеться про три авіаційні ескадрильї.

Також у мережі зазначають, що у Джанкої також фіксували розміщення ворожих зенітних установок С-300/С-400.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?