У Курській області РФ спалахнула нафтобаза після атаки дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Курській області РФ спалахнула нафтобаза після атаки дронів — відео

У Курській області РФ спалахнула нафтобаза після атаки дронів — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про атаку дронів по нафтобазі у Курській області. Внаслідок удару там розпочалася пожежа.

Головні тези:

  • У результаті атаки дронів на нафтобазу у Курській області розпочалася пожежа та вибухи, внаслідок чого загорілися три резервуари.
  • Місцеві жителі повідомляли про потужні вибухи та характерний звук дронів перед атакою на нафтобазу.
  • За заявами губернатора Курської області Олексія Смирнова та Міноборони РФ знищили низку безпілотників, однак інформація про наслідки уточнюється.
  • Раніше після атаки безпілотників у РФ також постраждав військовий аеродром, що призвело до пожеж та вибухів у районі.

Що відомо про “бавовну” у РФ

За попередніми даними, 28 липня нафтобазу в Польовій (присілок в Курському районі Курської області РФ — ред.) атакували БпЛА.

За даними росЗМІ, у результаті загорілися три резервуари.

Губернатор Курської області Олексій Смирнов також підтвердив, що після атаки безпілотників на нафтобазі в Курській області загорілися три резервуари.

Натомість в Міноборони РФ відзвітували, що нібито п'ять безпілотників збито над Бєлгородською і два над Курською областями.

За словами місцевих жителів, біля нафтобази у селищі Польове Курської області пролунали потужні вибухи, а перед цим вони чули "характерний звук" прольоту дронів.

У результаті атаки БПЛА у РФ палав військовий аеродром та нафтобаза

Губернатор російської Ростовської області Василь Голубєв у ніч проти 20 липня заявив, що сили ППО РФ нібито знищили 26 БпЛА. Голубєв традиційно заявив, що "постраждалих немає". І додав, що інформація про наслідки уточнюється.

Натомість місцеві жителі у соцмережах повідомили про потужні прильоти у районі аеродрому Міллерово і вибухи в районі нафтобази.

За словами місцевих жителів у результаті атаки БПЛА пролунало понад 16 вибухів у районі аеродрому Міллерово, також вибухи прогриміли в районі нафтобази.

Були зафіксовано пожежі в районі злітно-посадкової смуги та стоянок літаків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?