У Курській області РФ спалахнула підстанція після атаки дрона — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Курській області РФ спалахнула підстанція після атаки дрона — відео

У Курській області РФ спалахнула підстанція після атаки дрона — відео
Джерело:  online.ua

Росіяни жаліються на атаку дрона по підстанції Олійного комбінату в Суджі Курської області. Наразі там пожежа.

Головні тези:

 

  • Атаки на військові об'єкти в Росії відбуваються із зростаючою інтенсивністю.
  • У результаті спільної операції ГУР та СБУ в Росії прогриміли вибухи на військових аеродромах, електропідстанціях та нафтобазі.
  • Українські спецслужби підтверджують успішність атак та продовжують проводити операції на військових об'єктах, які загрожують Україні.

Що відомо про пожежу в Курській області

Росіяни зокрема стверджують про атаку на дві заправки.

Згідно з даними російський ЗМІ, на першій заправці загорілись бензинові колонки, внаслідок чого вогонь почав наближатись до резервуарів із паливом.

На другій заправці без серйозних наслідків. Ніхто з працівників підприємства не постраждав, повідомив т.в.о. губернатора Курської області Олексій Смирнов.

ГУР та СБУ відпрацювали по військовому аеродрому, НПЗ та електропідстанції у Росії

Завдяки спільній операції ГУР та СБУ 9 липня потужна «бавовна» прогриміла на військовому аеродромі Ахтубінськ в Астраханській області, на електропідстанції 500 кВ в Ростовській області та на нафтобазі в Калачі-на-Дону у Волгоградській області. Про це повідомляють джерела online.ua у ГУР.

Під час атаки безпілотників на військовий аеродром Ахтубінськ російські телеграм-канали писали про роботу ЗРК Панцир та серію сильних вибухів.

Однак пізніше цю інформацію видалили.

За словами українських розвідників, це свідчить про успішну атаку, адже зазвичай російська влада зачищає інфопростір у разі ураження важливих військових об'єктів.

ГУР разом з СБУ та іншими Силами оборони продовжить забезпечувати гарячі літні ночі на російських військових об‘єктах, які працюють на війну проти України, — заявили джерела online.ua у ГУР.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?