У Луганську росіяни примушують студентів ставати операторами БПЛА — ОВА
Категорія
Україна
Дата публікації

У Луганську росіяни примушують студентів ставати операторами БПЛА — ОВА

Артем Лисогор / Луганська ОВА
БПЛА

Так званий вищий навчальний заклад, що розміщується в окупованій будівлі Луганського національного університету імені Володимира Даля, у новому навчальному році розпочне підготовку техніків та операторів безпілотних авіаційних систем.

Головні тези:

  • На окупованих територіях Росія навчає студентів керувати безпілотниками та вчити антизахідну риторику
  • Російські вчителі та викладачі проходять навчання, аби пропагувати власну версію історії та відкидати існування України.
  • Освітня система на окупованих територіях використовується для маніпулювання масами та зміни свідомості української молоді.

У так званому “виші“ Луганська вже створили авіапарк безпілотників

Про це повідомляє очільник Луганської ОВА Артем Лисогор.

Зазначається, що на кафедрі "вишу" вже створено авіапарк безпілотників та встановлено симуляційні комплекси польотної підготовки.  

Крім того, інші студенти вже вивчають дисципліну "Основи застосування безпілотних літальних систем", а також відвідують факультатив "Безпілотні літальні апарати". 

В Луганській ОВА додають, що тим часом вчителі і викладачі, які працюють на Росію, проходять навчання, аби надалі читати курс студентам вишів та учням старших класів "Основи російської державності" — пропагандистські лекції з антизахідною риторикою, де заперечується існування України.

Окупанти надрукують для українських школярів з ТОТ посібник з історії "Новоросії"

Росіяни продовжують переписувати історію й створювати паралельну реальність, аби промивати мізки населенню тимчасово окупованих територій.

У Росії планують випустити посібник з «історії новоросії: від давніх-давен до наших днів.

В ньому ворог буде доводити існування якоїсь окремої російської цивілізації і її права на захоплені землі.

Зазначається, що, в традиціях росіян, існування інших народів буде відкидатись.

Водночас російські вчителі з ТОТ проходять навчання, аби надалі читати курс студентам фейкових вишів та учням старших класів «основи російської державності» — пропагандистські лекції з антизахідною риторикою, в яких заперечується існування України.

Центр національного спротиву закликав повідомляти про таких «педагогів», які займаються промиванням мізків українських дітей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?