У Маріуполі партизани знищили кількох співробітників "поліції" та ФСБ — Андрющенко
Категорія
Україна
Дата публікації

У Маріуполі партизани знищили кількох співробітників "поліції" та ФСБ — Андрющенко

Окупанти у Маріуполі

Окупанти скаржаться, що протягом останніх днів в окупованому Маріуполі було вбито як мінімум чотирьох співробітників "поліції" та ФСБ. У цьому росіяни звинувачують українських партизанів.

У Маріуполі партизани ліквідовують окупантів

У тимчасово окупованому Маріуполі внаслідок вибуху минулої суботи російський "поліцейський" зазнав серйозних травм і, як стало відомо, помер у лікарні. Крім того, у місті були ліквідовані ще кілька загарбників.

Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Вибух автомобіля одного з "поліцейських" окупаційного корпусу стався 10 листопада на пр. Металургів.

Тоді представники місцевих Сил спротиву розповіли, що операція була їх "подарунком" так званим "поліцейським" на святкування Дня поліції в РФ.

Наразі з'ясувалося, що загарбник отримав смертельні рани після підриву машини.

Російські ресурси підтверджують не лише підрив автомобіля російського "поліцейського", але його загибель у лікарні, – зазначає Андрющенко.

Також він опублікував скрін публікації одного із пропагандистських ресурсів. У ньому йдеться, що протягом останніх кількох днів в окупованому Маріуполі було вбито як мінімум чотирьох співробітників "поліції" та ФСБ загарбників. У цьому інтервенти звинувачують українських партизанів.

Сили опору на ТОТ

У тимчасово підконтрольному військам РФ місті Маріуполі місцеві партизани активно "мінусують" загарбників. Так, за минулий тиждень у місті за "загадкових обставин" убито 26 російських військових.

Раніше мер Мелітополя Іван Федоров розповів, що військових РФ на окупованій частині Запорізької області масовий занепад духу, у низці міст зафіксували факти загадкових смертей загарбників.

8 листопада в окупованому Луганську стався вибух. На повітря злетів автомобіль колишнього "начальника міліції" окупантів Михайла Філіппоненка, він загинув. Філіпоненко відповідав за організацію тортур для українців - як військових, так і цивільних.

9 листопада у тимчасово окупованому Скадовську Херсонської області сталися вибухи, причиною якої став удар за місцем розташування російських окупантів. 10 листопада з'ясувалося, що в результаті атаки будівлю, в якій знаходилися високопоставлені офіцери Слідчого комітету РФ, було повністю знищено. Також у Брянській області 9 листопада невідомі підірвали авто прикордонної служби РФ, загинув підполковник ФСБ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?