У мене є правило. Макрон дав гучну обіцянку Україні
Категорія
Політика
Дата публікації

У мене є правило. Макрон дав гучну обіцянку Україні

Еммануель Макрон
Джерело:  online.ua

За словами французького лідера Еммануеля Макрона, він обов'язково здійснить візит в Україну.

Макрон анонсував свій візит в Україну

За словами президента Франції, його візит відбудеться, коли будуть готові "конкретні пропозиції і конкретні рішення".

Абсолютно щиро вам скажу — я обов’язково приїду. В мене є правило: щоб мій візит був якомога кориснішим для України... Я приїду в Україну з конкретними пропозиціями, конкретними рішеннями.

Еммануель Макрон

Еммануель Макрон

Президент Франції

Еммануель Макрон також наголосив, що його візит означатиме "сильний посил і нові напрями у співпраці".

Макрон відкинув будь-які ліміти у питанні допомоги Україні

За словами французького лідера, союзники України захоплені героїзмом бійців ЗСУ, однак вони також повинні посилити свою підтримку для перемоги Києва у цій війні.

Макрон також звернув увагу на те, що Росія зорганізувалась на довгострокову війну, а у 2024 році на міжнародній арені дуже багато невизначеності щодо перспектив у цій війні.

І тому нам треба не тільки визначати, як іти до миру, але і яким буде цей справжній мир, який забезпечуватиме безпеку України і Європи. І саме тому був потрібен цей новий імпульс, щоб пришвидшити допомогу, — заявив президент Франції.

За словами Макрона, якщо Путін заявляє, що в нього лімітів немає, то чому союзники України повинні говорити, що у них є ці ліміти.

Ми маємо мету не допустити перемогу Росії у цій війні. І саме тому ми продовжуватимемо бути пліч-о-пліч з Україною, тому що не буде миру в Європі, якщо Україна капітулює.

Еммануель Макрон

Еммануель Макрон

Президент Франції

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?