У Московській області спалахнуло оборонне підприємство — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Московській області спалахнуло оборонне підприємство — відео

У Московській області спалахнуло оборонне підприємство — відео
Джерело:  online.ua

У місті Фрязіно в Московській області РФ горить оборонне підприємство. Росіяни заявляють, що у будівлі заблоковані люди.

Головні тези:

 

  • За даними російських ЗМІ, до людей у будівлі намагаються дістатися рятувальники, а вогонь розповсюдився на кілька поверхів.
  • Раніше дрони СБУ успішно атакували нафтобази в Тамбовській області та Адигеї, що призвело до масштабних пожеж.
  • Атаковані об'єкти виробляли і зберігали паливно-мастильні матеріали, що споживалися російськими терористами.

Що відомо про пожежу на території РФ

Як зазначають росЗМІ, палає науково-дослідницький інститут «Платан», який займається виробництвом електронних деталей та радіокомпонентів.

Всередині будівлі НДІ "Платан" у Фрязіні знаходяться люди. Вони вибивають вікна, щоб дихати, махають руками, просять про допомогу, — пишуть росЗМІ.

Зазначається, що до них намагаються дістатися рятувальники. Вогонь уже розійшовся на кілька поверхів.

Що відомо про атаку дронів СБУ по нафтобазах РФ

20 червня в Росії поскаржилися на атаку на нафтобазу в Тамбовській області. Почалася масштабна пожежа. Місцева влада заявила про "бавовну" і прозвітувала про відсутність постраждалих.

Пізніше стало відомо, що це дрони СБУ успішно атакували нафтобазу в Тамбовській області та об'єкт в республіці Адигея. Зокрема цієї ночі було уражено:

  • склад паливно-мастильних матеріалів АТ "Тамбовнафтопродукт";

  • нафтобази "Енемська" й ТОВ "ЛУКОЙЛ-Югнафтопродукт".

На вищезгаданих об'єктах переробляли, а також зберігали сировину й готову продукцію. Продукція, своєю чергою, йшла на потреби російських терористів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?