У Новосибірську палає склад паливно-мастильних матеріалів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Новосибірську палає склад паливно-мастильних матеріалів — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

В російському Новосибірську 3 червня сталася сильна пожежа на складі з паливно-мастильними матеріалами. Вогонь охопив площу 4,5 тисячі квадратних метрів. На місці події працюють понад пів сотні пожежників.

Що відомо про пожежу у Новосибірську

Зазначається, що загорівся дах складу.

На місці працюють 55 рятувальників та 16 одиниць техніки. Вогонь росіяни, як стверджується, локалізували.

За попередньою інформацією, постраждалих немає. В росЗМІ уточнили, що палає склад паливно-мастильних матеріалів. Масштаби збитків для РФ і, ймовірно, її військової машини не уточнюються.

Останні пожежі в Росії

2 червня у Республіці Комі (РФ) сталася пожежа на нафтопереробному заводі "Лукойла". У російських ЗМІ заявили, що внаслідок пожежі на заводі двоє людей загинули, ще щонайменше троє осіб постраждали.

А у Республіці Алтай згоріла дача Володимира Путіна. Так, в одній із будівель резиденції сталася пожежа, вогонь майже повністю знищив споруду. Причина пожежі наразі невідома.

Нагадаємо, у російському Хабаровську горів торговий центр — дим було видно з усіх кінців міста.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?