У РФ поскаржились на атаку БпЛА поряд із резиденцією Путіна в Геленджику
Категорія
Події
Дата публікації

У РФ поскаржились на атаку БпЛА поряд із резиденцією Путіна в Геленджику

Палац Путіна в Геленджику
Джерело:  Радіо Свобода

Російська влада заявила про атаки дронів вніч на 27 травня поряд із елітним маєтком диктатора Володимира Путіна в Геленджику на території Краснодарського краю. 

Що відомо про атаку БпЛА поряд із розкішним маєтком Путіна в Геленджику

У селі Криниця уламки одного з апаратів пошкодили недобудовану будівлю. У хуторі Джанхот безпілотник упав на дерева, пожежу загасили. За попередньою інформацією, постраждалих немає, — заявив губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв.

Кондратьєв стверджує, що всі дрони були придушені силами російської ППО.

Недалеко від хутора Джанхот на мисі Ідокопас розташовані маєток і палац, побудовані, як стверджують численні розслідування, для Путіна.

У селі Криниця будували винний завод "Старий Прованс" для переробки вирощеного в маєтку винограду.

За інформацією міноборони країни-агресорки, нібито в Краснодарському краї вночі було знищено 4 безпілотники.

Що відомо про наслідки останніх атак українських БпЛА по території Росії

Безпілотник ГУР 26 травня атакував радіолокаційну станцію дальнього виявлення цілей "Воронеж М" в російському місті Орськ.

БпЛА подолав відстань у понад 1,8 тис км до обʼєкта — встановивши новий рекорд діапазону ураження для дронів-камікадзе. 

Відповідно до даних відкритих джерел, радіолокаційна станція дальнього виявлення цілей "Воронеж М" є частиною російських стаціонарних надгоризонтних РЛС великої дальності. Вони призначені для виявлення космічних і аеродинамічних об'єктів, як балістичних і крилатих ракет. Така РЛС має дальність виявлення цілей до 6 тисяч кілометрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?