У російському Подольську спалахнула підстанція, частина районів без світла — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Подольську спалахнула підстанція, частина районів без світла — відео

подолськ
Джерело:  online.ua

Росіяни заявили про вибух на підстанції поряд із залізничною станцією "Подольськ". Через це у кількох районах зникло світло.

У Подольську в Росії через “бавовну” на підстанції зникло світло

Як повідомляють місцеві, на території трансформаторної станції було замикання, спалах, а потім повалив чорний дим.

Місцевих поопередили, що у зв'язку з виходом з ладу масляного вимикача на підстанції поряд із залізничною станцією Подольськ сталося відключення електрики у кількох мікрорайонах міського округу.

За всіма адресами електроенергія вже надійшла за резервною схемою. Протягом години спеціалісти перемикають подачу на постійний носій, — пишуть росЗМІ.

Світло зникло також у місцевому ТРЦ "Капітолій". Також перестали курсувати тролейбуси.

У Санкт-Петербурзі також зникло світло після "бавовни" на підстанції

3 квітня жителі Петербурга повідомляли про відключення електрики та води після різкого звуку вночі.

Як розповідали місцеві о 2:53 у Червоногвардійському районі було чутно сильний вибух після чого відключилася електрика та вода в кількох будинках.

У соцмережах місцеві району активно обговорюють нічний інцидент. Натомість жителям повідомили, що сталася просто аварія на підстанції.

Просто сказали, що сталася аварія на підстанції, усунуть до 6 ранку, — поділився місцевий.

Крім того, світла також немає і в Токсовому районі з 3 години ночі. Там також повідомляють про аварію на мережах 35 кВт.

Нагадаємо, 24 вересня 2023 року у російському Санкт-Петербурзі місцеві жителі повідомили про блекаут — на деяких вулицях повністю зникло світло. Також електрики деякий час не було в аеропорту Пулково.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?