У російському Воронежі пролунали вибухи — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У російському Воронежі пролунали вибухи — відео

вибух
Джерело:  online.ua

У Воронезькій області ввечері 18 березня росіяни повідомили про роботу сил та засобів протиповітряної оборони нібито через атаку дрона.

Що відомо про атаку на Воронєж

Як повідомляли росЗМІ, у місті нібито працювало ППО. Пізніше мер міста заявив про перехоплення одного дрона.

Сили РЕБ та ППО в черговий раз захистили Воронеж від серйозних наслідків атаки ворожих безпілотників. Постраждалих немає,– заявив міський голова.

Проте росіяни заявили про пошкодження майна у Лівобережному районі. Там постраждали скління під'їздів та квартир у двох житлових будинках, кілька автомобілів, а також дві нежитлові будівлі.

Дрони знову атакують російські міста

Нагадаємо, 14 березня у Росії заявили про "відбиття" атаки дронів у двох областях, Бєлгородській та Курській.

У Міноборони РФ заявили про "перехоплення та знищення" 25 безпілотників. З них, за заявою, 14 були збиті над Бєлгородською областю, а ще 11 — над Курською областю

Крім того, 6 березня у РФ поскаржилися на атаки дронів одразу у трьох областях. Під ударом аеродром, склад та нафтобаза. Так, о 13:00 повідомлялося про вибух поруч із нафтосховищем під Воронежем.

За даними російських ЗМІ, цивільні споруди не постраждали. Протягом ночі та ранку над Воронезькою областю, заявлено, що було збито три безпілотники окупантами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?