У Росії гримить "бавовна" після масованої атаки дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії гримить "бавовна" після масованої атаки дронів — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

Як стверджує Міноборони РФ, вночі країну-агресорку атакували десятки дронів — пожежі вирують у низці регіонів та на важливих ворожих об'єктах.

Головні тези:

  • Міноборони РФ бреше, що їхня ППО збила всі ворожі цілі.
  • У Ростовській області загорілися аеродром, комбінат та інші важливі об'єкти, що постачали нафтопродукцію та боєприпаси для армії Росії.
  • Місцеве населення поширює світлини та відео масштабних пожеж, тоді як офіційні джерела намагаються заперечити наслідки атаки.

“Бавовна” в Росії 3 серпня — перші подробиці

Російське оборонне відомство заявило, що вночі територію РФ атакували щонайменше 75 дронів.

Окрім того, там традиційно збрехали, що усі повітряні цілі вдалося знищити, ігноруючи той факт, що в кількох різних регіонах вирують масштабні пожежі.

Міноборони РФ запевняє, що засобами ППО перехоплено та знищено 36 БпЛА літакового типу над Ростовською, 8 над Курською, 9 над Бєлгородською, 17 над Орловською, 2 над Рязанською областями, по одному БПЛА над Воронезькою областю, Азовським морем та Краснодарським краєм,

Однак за словами губернатора Ростовської області Василя Голубєва, регіон атакували 55 дронів.

А ставленик Кремля в Орловській області Андрій Кличков повідомив, що за допомогою РЕБ та силами ППО було знищено 3 БпЛА.

Ба більше, зазначається, що внаслідок цих дій 2 дрони поцілили у жилий будинок в одному з районів міста.

Що цікаво, місцева влада та Міноборони РФ продовжує стверджувати, що влучань, постраждалих та жертв буцімто немає, попри те, що мережею ширяться десятки відео з масштабними пожежами у різних регіонах Росії.

У Росії палають важливі військові об’єкти

Так, опозиційні російські телеграм-канали повідомляють, що було завдано удару по аеродрому "Морозовськ" в Ростовській області.

Окрім того, з’явилася інформація, що там може горіти склад боєприпасів або цистерни з паливом.

Також внаслідок атаки дронів у Ростовській області спалахнув комбінат, який постачав нафтопродукти армії Росії.

Місцеві мешканці публікують фото, на яких видно густий стовп диму над ФДКУ "Атлас" у Кам'янському районі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?