У Росії палає ще одна нафтобаза після атаки дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії палає ще одна нафтобаза після атаки дронів — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

Влада РФ стверджує, що уночі 9 травня нібито українські безпілотники атакували нафтобазу в селі Юрівка під Анапою Краснодарського краю РФ. Ба більше, на Бєлгородщині також гриміли вибухи, після яких спалахнули пожежі.

Бавовна в Росії 9 травня. У Краснодарському краї палає нафтобаза

Російські телеграм-канали почали активно поширювати інформацію про те, що нібито ЗСУ здійснили спробу атаки нафтобази в селі Юрівка під Анапою за допомогою БпЛА.

Згодом місцева влада, зокрема оперштаб Краснодарського краю, офіційно підтвердила факт удару безпілотників по нафтобазі в Юрівці.

Близько 6 БпЛА були подавлені, проте кілька впали на території нафтобази. У результаті почалася пожежа — пошкоджено кілька резервуарів, — йдеться в повідомленні оперативного штабу.

Окрім того, наголошується, що до гасіння масштабної пожежі уже залучені 62 людини і 20 одиниць техніки.

У Бєлгородській області РФ також було гучно

Згодом російські телеграм-канали повідомили про вибухи та пожежі в російському Бєлгороді, а також опублікували фото наслідків атаки.

Губернатор регіону В’ячеслав Гладков стверджує, що місто Бєлгород і Бєлгородський район зазнали повітряної атаки з боку ЗСУ.

За його словами, зафіксовані прямі влучення в житлові багатоквартирні будинки та автомобілі.

На місцях працюють оперативні служби, фахівці будівельних організацій, управ та керуючих компаній. У Бєлгородському районі у селищі Дубове пошкоджено покрівлі у 4 приватних житлових домоволодіннях. Також пошкоджено 3 автомобілі. Інформація про наслідки повітряної атаки уточнюється, — йдеться в повідомленні Гладкова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?