У Росії заявляють про масовану атаку ракет ATACMS та дронів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Росії заявляють про масовану атаку ракет ATACMS та дронів — відео

пожежа
Джерело:  online.ua

Уночі 19 травня у Росії знову було гучно — гриміли потужні вибухи не лише в різних регіонах країни-агресорки, а й в окупованому українському Криму.

Бавовна в Росії та Криму 19 травня — що наразі відомо

Міністерство оборони Росії заявило, що їхня ППО нібито знищила 60 безпілотників над двома областями РФ, а також один дрон і 9 ракет ATACMS над окупованим Кримом.

Черговими засобами ППО дев'ять оперативно-тактичних ракет ATACMS і один БпЛА було знищено над територією Республіки Крим, три БпЛА було знищено над територією Бєлгородської області, п'ятдесят сім БпЛА було знищено і перехоплено над територією Краснодарського краю, — йдеться в заяві російського оборонного відомства.

У Росії знову палають НПЗ

Згідно з даними місцевих ЗМІ, у Виборзі Ленінградської області, а також у Слов'янську-на-Кубані пролунали вибухи і почалися пожежі на НПЗ.

Очевидці повідомляють про звуки вибухів у Виборзі Ленінградської області. Після цього в районі місцевої нафтобази почалася пожежа. У соцмережах додають: що саме сталося — невідомо, — йдеться в повідомленні.

Окрім того, згодом також з’явилася інформація, що на території НПЗ у Слов'янську-на-Кубані спалахнула масштабна пожежа.

За попередніми даними, нафтобазу атакували безпілотники — очевидці повідомили про звуки вибухів.

Після цього губернатор Ленінградської області Олександр Дрозденко почав стверджувати, що інформація про атаку БпЛА на Виборзьку нафтобазу не відповідає дійсності.

Як заявив ставленик Кремля, у будівлі старої нафтобази стався "хлопок" через використання піротехнічних засобів, постраждалих і пожежі немає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?