У Ростовській області палає військовий аеродром Міллерово — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Ростовській області палає військовий аеродром Міллерово — відео

Атака дронів
Джерело:  online.ua

20 липня у Ростовській області (РФ) пролунали вибухи в районі військового аеродрому "Міллерово". Внаслідок атаки безпілотників сталися пожежі у регіоні. Також під удар потрапила нафтобаза.

Головні тези:

  • Місцеві жителі повідомили про потужні прильоти та вибухи в районі аеродрому Міллерово, що призвело до масштабної пожежі.
  • Губернатор області Ростовської заявив, що російські сили ППО нібито знищили 26 безпілотників.
  • Також атаки безпілотників зафіксували в інших регіонах Росії та окупованому Криму.

У результаті атаки БПЛА у РФ палає військовий аеродром та нафтобаза

Губернатор російської Ростовської області Василь Голубєв у ніч проти 20 липня заявив, що сили ППО РФ нібито знищили 26 БпЛА. Голубєв традиційно заявив, що "постраждалих немає". І додав, що інформація про наслідки уточнюється.

Василь Голубєв

Натомість місцеві жителі у соцмережах повідомили про потужні прильоти у районі аеродрому Міллерово і вибухи в районі нафтобази.

Попри численні влучання, вранці Голубєв знову заявив, що російська ППО нібито знищила 26 дронів.

Василь Голубєв

За словами місцевих жителів у результаті атаки БПЛА пролунало понад 16 вибухів у районі аеродрому Міллерово, також вибухи прогриміли в районі нафтобази.

Зафіксовано пожежі в районі злітно-посадкової смуги та стоянок літаків.

Вибухи у Росії та окупованому Криму 19 липня. Що відомо

Протягом ночі 19 липня два регіони РФ і Крим зазнали атак безпілотників.

У Міноборони Росії заявили, що 11 безпілотників збили над Курською областю, три — над Бєлгородською, ще п'ять БПЛА збили над анексованим Кримом та Чорним морем.

За інформацією губернатора Курської області Олексія Смирнова, у Курську у результаті падіння уламків БПЛА поранення та опіки отримали двоє жителів. Зазначимо, що жодних доказів чиновник країни-агресорки не опублікував.

На Бєлгородщині, у Шебекіно, внаслідок ранкового обстрілу пошкодження отримав житловий будинок.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?