У Тюменській області РФ за добу критично зріс рівень води через паводок — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Тюменській області РФ за добу критично зріс рівень води через паводок — відео

потоп
Джерело:  online.ua

Ситуація в Росії на тлі масштабних паводків продовжує стрімко погіршуватися.

Росію все більше затоплює водою

Як зазначається, рівень води у річці Ішим у Тюменській області за добу виріс на 140 см, досягнувши 1 015 см. Місцева влада заявляє, що це ще не пік росту воду.

В МНС розповіли, що понад три тисячі людей евакуйовано в Тюменській області через паводок. Понад 400 із них перебувають у пунктах тимчасового розміщення.

На даний момент у регіоні підтоплено 17 населених пунктів та чотири садові товариства, 98 житлових будинків, 444 дачні будинки, 646 присадибних ділянок. Деякі населені пункти відрізані великою водою від цивілізації — у тому числі село Синиціна Ішимського району, села Піщане, Мала Ченчер та село Огніво Казанського району.

У Росії знищена ще одна дамба

Внаслідок масштабного паводка у місті Томськ Томської області частково обвалилася насипна дамба поруч із Комунальним мостом через річку Том.

Окрім того, наголошується, що рівень води в річці продовжує підніматися.

Місцева влада також заявляє про загрозу НС через паводки виникла в Новосибірській області на річках Іні, Берді, Тарі й Тартас.

Із затоплених територій в Оренбурзі продовжують евакуацію. Затопленими залишаються 10 656 присадибних ділянок і 5 503 домоволодіння, 55 з яких − багатоквартирні будинки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?