У Трампа готуються протистояти Камалі Гарріс у разі зняття Байдена з виборів
Категорія
Політика
Дата публікації

У Трампа готуються протистояти Камалі Гарріс у разі зняття Байдена з виборів

Дональд Трамп
Джерело:  The New York Times

Команда республіканця Дональда Трампа готується до ймовірного передвиборчого протистояння із віцепрезидентом Камалою Гарріс, яка може замінити Джо Байдена у разі припинення ним участі у виборах. 

Головні тези:

  • Команда Трампа активно готується до можливого протистояння з Камалою Гарріс, яка може замінити Байдена у виборах.
  • Трамп вже підготував кілька відео, критикуючи Гарріс, але їх показ відкладено після замаху на президента.
  • Спільники Трампа вивчають записи губернаторів-демократів, щоб підібрати стратегію проти Гарріс та Демократичної партії.
  • Республіканці ретельно відстежують діяльність Демократичної партії, зокрема фінансування кампанії Байдена.
  • Трамп провів передвиборчий мітинг після замаху, говорячи про свою

Що відомо про підготовку команди Трампа до протистояння Камалі Гарріс

Зазначається, що у Трампа вже підготували матеріали щодо Гарріс та інших представників Демократичної партії, які могли б стати потенційною заміною Байдена на виборах.

Автори матеріалу підкреслюють, що напередодні національного з'їзду Республіканської партії в Мілуокі у штаті Вісконсін команда Трампа підготувала кілька відео, що критикують Гарріс, для показу делегатам та в ефірі.

У Трампа готуються до заміни Байдена на Камалу Гарріс на виборах
Камала Гарріс

Однак проведення цієї кампанії скасували після замаху на Трампа.

Союзники Трампа також почали вивчати записи губернаторів-демократів, які вважаються потенційними напарниками Гарріс. Радники колишнього президента приділяють особливу увагу губернатору Пенсільванії Джошу Шапіро — штату, на перемогу якого найбільше зосереджена кампанія Трампа, щоб перекрити шлях демократам до Білого дому, - зазначають автори матеріалу.

Співрозмовники видання також зазначили, що національний комітет Республіканської партії ретельно відстежує діяльність Демократичної партії, зокрема фінансування кампанії Байдена.

У матеріалі йдеться, що республіканці навіть готові подати позов у випадку, якщо виникнуть питання щодо переказу або використання цих коштів.

Що відомо про перший передвиборчий мітинг Трампа після замаху на нього

За інформацією CNN, Трамп у суботу провів свій перший передвиборчий мітинг після замаху.

Зокрема, своїм прихильникам він зухвало заявив, що нібито “отримав кулю за демократію”.

Під час свого майже двогодинного виступу Трамп подякував персоналу лікарні, у якій його лікували. А також назвав Корі Комператоре, застреленого під час замаху, "героєм" та розповів про інших двох поранених осіб – Девіда Датча та Джеймса Копенгавера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?