У Тверській області РФ спалахнула військова частина після атаки дрона
Категорія
Події
Дата публікації

У Тверській області РФ спалахнула військова частина після атаки дрона

пожежа
Джерело:  online.ua

Дрон атакував військову частину в Тверській області РФ. Внаслідок удару там спалахнула пожежа.

Що відомо про атаку дрона у Тверській області РФ

Як повідомляють росЗМІ, дрон 5 травня атакував військову частину у місті Торопець Тверської області. Після удару безпілотника військова частина спалахнула.

Попередньо постраждалих немає.

Що відомо про передостанні масові атаки дронів по території РФ

В Міноборони РФ 2 травня заявили, що були "збиті та перехоплені" 12 БПЛА літакового типу:

  • 5 БПЛА — у Брянській області,

  • 3 — у Краснодарській області,

  • 2 — у Ростовській області,

  • 1 — у Бєлгородській області,

  • 1 — у Курській області.

Зокрема губернатор Орловської області заявив, що "під час знешкодження" дронів на території Глазунівського та Свердловського районів були пошкоджені енергооб'єкти, та було порушення електропостачання низки домоволодінь.

В Курській області через удар безпілотника у селищі Понирі були пошкоджені лінії електропередачі, і населений пункт лишився без світла.

Окрім цього, в Краснодарському краї РФ 2 травня пролунали вибухи в районі селища Афіпський, де розташований нафтопереробний завод.

Варто зазначити, що Афіпський НПЗ раніше вже був атакований безпілотниками, та горів в результаті ударів БПЛА — це сталося у жовтні минулого року. Додамо, що за даними джерел, тоді цей нафтопереробний завод атакувала СБУ, і внаслідок проведення спецоперації було уражено дороге обладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?