У Волгограді РФ загорілася підстанція, пів міста залишилось без світла — відео
Категорія
Події
Дата публікації

У Волгограді РФ загорілася підстанція, пів міста залишилось без світла — відео

У Волгограді РФ загорілася підстанція, пів міста залишилось без світла — відео
Джерело:  online.ua

Мешканці російського  Волгограда чули потужний вибух, після чого на електропідстанції виникла пожежа. В результаті цього частково зникло світло у деяких районах.

Головні тези:

  • На підстанції в Волгограді виникла пожежа після потужного вибуху, що спричинило часткове відключення електропостачання у місті.
  • У результаті пожежі в Азові загорілися значні території, що наразі призвело до евакуації та загрози поширення вогню на сусідні об'єкти.
  • Місцеві надзвичайники загасили пожежі, проте причини подій та обсяги завданих пошкоджень залишаються невизначеними..

Що відомо про пожежу в Волгограді

Як повідомляють росЗМІ, горіла підстанція "Радянська".  За словами місцевих жителів, перед вогняною НС нібито був вибух.

Місцеві зазначають, що сильна пожежа залишила без світла Ворошиловський район.

При цьому у російському регіональному главку міністерства з надзвичайних справ заявляють, що на підстанції був розлив олії з подальшим займанням.

Як стверджують надзвичайники, площа пожежі складала 5 "квадратів", і що вогонь вже загасили. Крім того, в мережі були оприлюднені кадри про пожежу на підстанції у Волгограді цієї ночі.

В Азові Ростовської області РФ спалахнула масштабна пожежа біля нафтосховища

За словами місцевих мешканців, стовп чорного диму настільки високий, що його бачать жителі Батайська і західної частини Ростова-на-Дону.

У МНС РФ одразу почали стверджувати, що в Азові загорілися сміття і покришки на "відкритій території".

Як зазначають представники відомства, згодом вогонь перекинувся на територію складу.

Загальна площа загоряння, згідно з останніми даними, становить 5000 квадратних метрів.

Судячи з кадрів очевидців, дим підіймається з території нафтобази, однак офіційного підтвердження цій інформації поки немає.

Окрім того, досі невідома причина загоряння.

За словами губернатора регіону, в Азові є загроза поширення пожежі на сусідні об'єкти, зокрема на склад паливно-мастильних матеріалів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?