У Харкові внаслідок ракетного удару РФ пошкоджена поліклініка
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові внаслідок ракетного удару РФ пошкоджена поліклініка

Ігор Терехов
У Харкові внаслідок ракетного удару РФ пошкоджена поліклініка

У Харкові після удару російської ракети пошкоджено будівлю поліклініки. Під завалами можуть бути люди.

Головні тези:

  • Унаслідок ракетного удару РФ у Харкові пошкоджена будівля поліклініки, можливі поранені та загиблі.
  • РФ використала ракетний комплекс "Іскандер" під час атаки на Харків.
  • Завдяки злагодженій роботі захисників, було збито частину ракет і дронів, спрямованих на Україну

Що відомо про наслідки обстрілу РФ Харкова

Як повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов, унаслідок ракетного удару по центру Харкова постраждала будівля поліклініки.

Наразі інформація щодо поранених та руйнування уточнюється.

За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, на цю хвилину по допомогу звернулися дві людини із гострою реакцією на стрес. Під завалами можуть перебувати люди.

За словами начальника Харківського гарнізону Сергія Мельника ("Генерал Марсель"), армія РФ, ймовірно, застосувала ракетний комплекс "Іскандер".

Нагадаємо, вдень 6 серпня мер Харкова Ігор Терехов повідомив про обстріл російськими військами центрального району Харкова. Внаслідок атаки виникла пожежа.

Росія атакувала Україну 6 серпня

Близько 23:00 5 серпня росіяни атакували Київщину ракетами та дронами.

За даними очільника Київської обласної військової адміністрації Руслана Кравченка, станом на 08:00 відомо про пошкодження багатоквартирного будинку — там вибиті вікна в нежитлових приміщеннях.

Також близько 00:50 загарбники обстріляли село Циркуни Харківського району, а в самому Харкові також було чути вибухи через російську атаку. Окрім цього повідомлялося про вибухи у Хмельницькій області, куди прямували ворожі ударні безпілотники.

Як заявив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук, РФ використала чотири балістичні ракети "Іскандер-М"/KN-23, випущені з Воронезької області Росії, дві керовані авіаційні ракети Х-59, запущені з повітряного простору над акваторією Азовського моря, та 16 ударних дронів типу Shahed, що прибули з напрямків мису Чауда (Крим) та Курська (Росія).

Завдяки злагодженій роботі захисників, було збито дві балістичні ракети "Іскандер-М"/KN-23, дві керовані авіаційні ракети Х-59 та 15 ударних беспілотників у Київській, Херсонській, Миколаївській та Хмельницькій областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?