У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У Харкові зросла кількість загиблих внаслідок атаки РФ

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
харків

Кількість жертв у Харкові через нічний обстріл зросла. Під завалами зруйнованого будинку можуть бути ще люди.

У Харкові пʼятеро осіб загинули через нічну атаку РФ

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що рятувальникам далося деблокувати тіло ще одного загиблого. Таким чином, внаслідок російської атаки вже пʼять жертв.

Росія атакувала Харків 31 травня

Російські війська в ніч на 31 травня завдали ракетного удару по Новобаварському району Харкова, поціливши в пʼятиповерхівку з цивільними людьми.

Попередньо, ворог бив ракетами С-300. Було два прильоти в щільну житлову забудову.

Станом на 8:00 31 травня загинуло четверо людей, постраждалих — 25. Один із загиблих — охоронець приватного підприємства, котрий на момент атаки перебував на вулиці.

Серед поранених діти, медик швидкої допомоги та поліцейська. Під завалами пʼятиповерхівки ще можуть знаходитися до пʼяти людей.

Держслужба з надзвичайних ситуацій повідомила, що від вибухів постраждали житлові будинки, надвірні забудови, транспорт, приватні підприємства та обʼєкти торгівлі за різними адресами. Було пʼять пожеж.

Щодо пʼятиповерхівки, то там повністю зруйновані конструкції з 3-го по 5-й поверхи одного з підʼїздів. З напівзруйнованого будинку ДСНСники врятували шістьох людей, зокрема одну дитину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?