У Зеленського спростували інформацію про інтерв'ю зі скандальним журналістом Такером Карлсоном
Категорія
Політика
Дата публікації

У Зеленського спростували інформацію про інтерв'ю зі скандальним журналістом Такером Карлсоном

Володимир Зеленський
Джерело:  online.ua

За словами речника президента Володимира Зеленського, у голови держави не має в планах проведення інтерв'ю зі скандальним журналістом Такером Карлсоном. 

Головні тези:

  • Офіційний представник Зеленського спростував інформацію про можливе інтерв'ю з Такером Карлсоном.
  • Такер Карлсон стверджує, що намагався домовитися про інтерв'ю з президентом України два роки.
  • Журналіст пояснює свою ініціативу як спробу надати громадянам США об'єктивну інформацію про конфлікт України, що впливає на міжнародну політику.
  • Президент Зеленський передає, що у нього немає планів на спілкування з Такером Карлсоном через відсутність останнього в графіку президента.
  • Спростування інформації про інтерв'ю з Такером Карлсоном розкриває пружину спілкування між медіа та урядом в контексті міжнародних відносин.

В ОП спростовують заяви Карлсона про наміри взяти інтерв’ю у Зеленського

Пану Такеру Карлсону варто уважніше перевіряти свої джерела в ФСБ. У президента України зовсім інший графік, і Такера Карлсона там немає, — порадив речник Зеленського.

Що каже Карлсон

Варто зазначити, що скандальний американський журналіст Такер Карлсон заявив, що нібито має дозвіл на проведення інтерв’ю з президентом Володимиром Зеленським.

За його словами, спроби провести це інтерв’ю нібито тривали майже 2 роки.

Разом з тим Карлсон пояснив ініціативу щодо своєї бесіди з українським президентом потребою дати громадянам США "необхідну інформацію про конфлікт", який впливає на позицію країни на світовій арені.

Здається, ми отримали інтерв'ю Зеленського. Ми намагалися два роки, і особливо інтенсивно після інтерв'ю з Путіним у лютому. Суть полягає в тому, щоб надати американцям вкрай необхідну інформацію про конфлікт, який повністю змінює позицію їхньої країни у світі, — підкреслює скандальний американський журналіст.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?