У ЗСУ підтвердили ураження трьох командних пунктів армії РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У ЗСУ підтвердили ураження трьох командних пунктів армії РФ

Генштаб ЗСУ
Вибух

Сили оборони України уразили три командних пункти російської армії. Були використані ракети Storm Shadow та снаряди GMLRS.

Головні тези:

  • ЗСУ уразили три командні пункти російської армії за допомогою ракет Storm Shadow та снарядів GMLRS.
  • Удари були завдані по командних пунктах 35-ї та 27-ї окремих мотострілецьких бригад, а також одному з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії РФ.
  • Удари були здійснені підрозділами Повітряних сил та ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у взаємодії з іншими частинами Сил оборони.

ЗСУ уразили 3 командні пункти армії РФ

Днями завдано успішного вогневого ураження по командних пунктах 35-ї та 27-ї окремих мотострілецьких бригад, а також одному з командних пунктів 2-ї загальновійськової армії збройних сил РФ. Результати ударів уточнюються.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Як зазначається, бойову роботу виконали підрозділи Повітряних сил та ракетних військ і артилерії Збройних Сил України у взаємодії з іншими частинами Сил оборони.

Ураження здійснено ракетами Storm Shadow та реактивними снарядами GMLRS.

Що відомо про ураження ЗСУ РЛС "Небо-М" РФ

Як зазначають військові, підрозділи ракетних військ Збройних Сил України завдали успішного удару балістичними ракетами ATACAMS по російській радіолокаційній станції "Небо-М".

За даними військових, її знищення суттєво знижує здатність армії РФ виявляти, відстежувати і перехоплювати аеродинамічні та балістичні цілі.

Знищення РЛС "Небо-М" створить сприятливий «повітряний коридор» для ефективного використання крилатих ракет Storm Shadow і SCALP-EG, — зазначають у Генштабі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?