Удар по «Епіцентру» у Харкові. Кількість жертв знову зросла
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар по «Епіцентру» у Харкові. Кількість жертв знову зросла

Олег Синєгубов / Харківська ОВА
Епіцентр

Кількість жертв російської атаки на гіпермаркет «Епіцентр» у Харкові збільшилася до 19 осіб — у лікарні помер чоловік.

У лікарні помер чоловік, який отримав 50% опіків тіла внаслідок атаки РФ на “Епіцентр” у Харкові

Правоохоронці ідентифікували тіла 16 загиблих. Серед них — 12 працівників гіпермаркету та четверо відвідувачів.

У лікарні помер 40-річний чоловік, поранений 25 травня ударом росіян по "Епіцентру" в Харкові.

Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

На жаль, в лікарні помер 40-річний чоловік, який був поранений внаслідок ворожого удару по Епіцентру. Чоловік перебував в опіковій реанімації, отримав опіки полум’ям сягали 50%. Співчуття родині та близьким.

Олег Синєгубов

Олег Синєгубов

Голова Харківської ОВА

Станом на 28 травня в лікарнях залишалися 20 поранених через обстріли будівельного гіпермаркету та центру Харкова 25 травня.

Рятувальниками розчищено 10800 кв.м. площі зруйнованого ворожим ударом будівельного гіпермаркету. Це майже 80% від загальної площі будівлі.

Що відомо про авіаудар РФ по харківському "Епіцентру"

25 травня, російські окупаційні війська здійснили не менше 4-х обстрілів Харкова. Зокрема, вдень росіяни вдарили по гіпермаркету мережі "Епіцентр" авіабомбами УМПБ Д-30.

Відразу місцева влада інформувала про загиблих та поранених, а також понад десяток людей, з яким відсутній зв’язок і які перебували у будівельному гіпермаркеті.

Неподалік від обстріляного армією РФ гіпермаркета "Епіцентр" у Харкові виявили одну керовану авіабомбу, яка не вибухнула.

Також увечері 25 травня росіяни завдали ще одного удару по центральній частині міста. Повідомлялось про 18 постраждалих внаслідок атаки, серед них — одна дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?