Удар по нафтопереробному заводу в Туапсе РФ був спецоперацією СБУ
Категорія
Події
Дата публікації

Удар по нафтопереробному заводу в Туапсе РФ був спецоперацією СБУ

СБУ
Джерело:  Суспільне

Вибухи на нафтопереробному заводі у Туапсе були операцією Служби безпеки України. Внаслідок атаки пошкодження отримала установки первинної обробки нафтопродуктів.

Що відомо про спецоперацію СБУ в Туапсе

Зазначається, що нафтобазу атакували безпілотники СБУ. Внаслідок пожежі на обєкті пошкоджень зазнала установка первинної обробки нафтопродуктів, а саме — вакуумна та атмосферна колони.

СБУ бʼє вглиб РФ і продовжує атаки на обʼєкти, які не тільки мають важливе значення для економіки Росії, але й забезпечують паливом ворожі війська. Далі буде багато сюрпризів, системна робота триває, — повідомляє джерело.

Атака на нафтобазу в Санкт-Петербурзі

18 січня росіяни заявили про спробу атаки на нафтобазу в Санкт-Петербурзі. Джерела в спецслужбах підтвердили атаку, заявивши, що це була спецоперація ГУР Міноборони, яка пройшла успішно.

Йдеться про атаку на нафтогазову компанію "Петербурзький нафтовий термінал". Це найбільший російський термінал з перевалки нафтопродуктів у Балтійському регіоні.

За даними росЗМІ, уламки дрона впали на відкритій території одного з елеваторних майданчиків порту між резервуарами з мазутом. Після падіння дрон вибухнув, внаслідок чого почалася пожежа. Площа горіння становила 130 квадратних метрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?