Удар РФ по Запоріжжю. Кількість постраждалих стрімко зросла, є загиблі
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар РФ по Запоріжжю. Кількість постраждалих стрімко зросла, є загиблі

Іван Федоров / Запорізька ОВА
Запоріжжя

Вранці 21 жовтня Росія вдарила по Запоріжжю ракетою. Станом на 15.00 відомо про двох загиблих та 15 поранених внаслідок чергового терористичного акту країни-агресорки.

Головні тези:

  • Унаслідок ракетного удару РФ по Запоріжжю загинуло двоє людей, понад 15 отримали поранення.
  • Медичні працівники продовжують надавати допомогу постраждалим.
  • Наразі відомо про пошкодження цивільної інфраструктури та багатоповерхових будівель.

У Запоріжжі загинуло двоє людей внаслідок ракетного удару РФ

О 15.01 очільник Запорізької ОВА Іван Федоров повідомив, що збільшилася кількість жертв російського ракетного удару по місту.

Двоє загиблих та п'ятнадцять поранених — збільшилася кількість постраждалих від ворожого обстрілу Запоріжжя. Медики продовжують обстежувати постраждалих та надавати їм всю необхідну допомогу.

Іван Федоров

Іван Федоров

Голова Запорізької ОВА

Раніше у Запоріжжі з-під завалів будівлі, зруйнованої внаслідок російського удару, дістали тіло чоловіка.

Обстріл Запоріжжя РФ 21 жовтня

З-під завалів у Запоріжжі дістали тіло загиблого чоловіка. Чотирнадцять постраждалих, з яких троє у тяжкому стані, та один загиблий — такі наслідки ворожої атаки по обласному центру.

РФ поцілила по Запоріжжю ракетою

21 жовтня російські війська атакували ракетою центр міста Запоріжжя. Внаслідок обстрілу 6 людей отримали поранення, також пошкоджена велика кількість цивільної інфраструктури.

Потім стало відомо про дев’ятеро людей, які постраждали внаслідок російської ранкової атаки.

Двоє перебувають у тяжкому стані, п'ятеро — у стані середньої тяжкості, ще двоє отримали допомогу медиків та лікуватимуться вдома.

Станом на 11:00 було відомо про понад десять пошкоджених багатоповерхівок і понад десять домоволодінь приватного сектору. Зазнали руйнувань також і заклад дошкільної освіти та гуртожиток.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?