Удар Росії по супермаркету у Костянтинівці. Є загиблі та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Удар Росії по супермаркету у Костянтинівці. Є загиблі та поранені

Вадим Філашкін / Донецька ОВА
Наслідки удару армії РФ по Костянтинівці

За словами керівника Донецької ОВА Вадима Філашкіна, злочинна армія РФ завдала удару по супермаркету у Костянтинівці на Донеччині, у якому у той момент були чимало цивільних. 

Головні тези:

  • Злочинна армія РФ завдала удар по супермаркету у Костянтинівці, де загинули двоє людей та 17 постраждали.
  • Російські окупанти пошкодили безліч будівель у Костянтинівці та інших населених пунктах Донецької області.
  • Інформація про обстріли та загиблих є оперативною, служби та рятувальники працюють на місці подій.
  • У результаті дій росіян у Костянтинівці сильно постраждали будинки, підприємства та магазини, є значні матеріальні збитки.
  • Зростає кількість евакуйованих мирних мешканців зі зруйнованих міст і селищ на Донеччині через небезпечну ситуацію.

Що відомо про наслідки удару терористів з армії РФ по супермаркету у Костянтинівці

Філашкін зазначив, що за останьою інформацією, внаслідок атаки злочинців з армії РФ у місті загинуло двоє людей та 17 осіб постраждали.

2 загиблих і 17 поранених — така оперативна інформація щодо удару по Костянтинівці станом на 12:40. Росіяни обстріляли місто зі ствольної артилерії, влучили у супермаркет. Це черговий цілеспрямований удар по місцю скупчення людей, черговий акт терору від росіян. Один із поранених перебуває у важкому стані, йому надають необхідну медичну допомогу, - підкреслює глава Донецької ОВА.

Він додав, що остаточні наслідки обстрілу встановлюють. На місці працюють поліція, рятувальники, медики та всі відповідальні служби. 

За інформацією Telegram -каналу "Донбас оперативний", відбулось пряме влучання у магазин "Екомаркет”, після чого спалахнула пожежа.

ОНОВЛЕНО о 13:55

За інформацією президента Володимира Зеленського, кількість загиблих внаслідок обстрілу злочинцями армії РФ Костянтинівки зросла до 4 осіб, поранення отримали щонайменше 24 людини.

Костянтинівка, Донецька область. Удар російських терористів по звичайному супермаркету та пошті. Люди під завалами. Триває рятувальна операція, і буде зроблено все, щоб врятувати людей, - підкреслив глава держави.

Що відомо про наслідки обстрілів російськими окупантами Донецької області

За інформацією керівника Донецької ОВА, У Новоукраїнці Вугледарської громади Волновахського району внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено господарчу споруду.

У Покровському районі російські окупанти пошкодили 3 будинки у Веселому Гаю, підприємство у Гірнику.

У Селидовому 2 людини загинули і 11 поранено, пошкоджено 20 багатоповерхівок, 6 адмінбудівель і 3 підприємства.

У Лимані пошкоджено 5 будинків. У Костянтинівці загинули 2 людини, пошкоджено 10 багатоповерхівок і приватний будинок, адмінбудівлю і 3 підприємства, нежитлове приміщення і об'єкт інфраструктури, 19 автівок; у Віролюбівці пошкоджено 3 будинки.

В Іллінівській ТГ пошкоджені 10 об'єктів: 7 у Зорі і 3 в Клебан-Бику.

У Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській ТГ пошкоджені 13 будинків і 2 промислові будівлі. У Сіверську пошкоджено нежитлову будівлю.

Всього за добу росіяни 14 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 617 людей, у тому числі 253 дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?