Удар ЗСУ по території РФ. Зʼявилися фото з ураженими військовими цілями
Категорія
Події
Дата публікації

Удар ЗСУ по території РФ. Зʼявилися фото з ураженими військовими цілями

Удар ЗСУ по території РФ. Зʼявилися фото з ураженими військовими цілями
Джерело:  online.ua

У мережі з'явилися кадри з наслідками удару України по ЗРК С-300/400 у Білгородській області РФ.

Головні тези:

  • У мережі з'явилися фото з ураженими військовими цілями внаслідок удару українських ЗСУ по ЗРК С-300/400 у Білгородській області РФ.
  • Атака була виконана із застосуванням РСЗВ HIMARS, що спричинило знищення декількох одиниць військової техніки та постраждалих на стороні російських військових.
  • Українські військові отримали дозвіл від США на використання високоточних боєприпасів та РСЗВ HIMARS для атак на цілі окупаційної армії РФ на її території.
  • Проведення аналогічних атак вважається кроком до кращого захисту України від російської агресії та терору, зазначив президент США.
  • У результаті удару ЗСУ було виявлено руйнування об'єктів та поранення на стороні російської сторони, докладніші деталі та реакція сторін відображені в новинах та ЗМІ.

Що відомо про наслідки атаки ЗСУ по військових цілях РФ

Як зазначають росЗМІ, удару завдано із застосуванням РСЗВ «HIMARS» 1-2 червня.

Можливо, йдеться про атаку на Корочанський район Білгородської області 2 червня.

Як зазначається, тоді було атаковано місце дислокації МО РФ, згоріло кілька одиниць військової техніки.

Вже під час гасіння пожежі здетонував боєприпас, що призвело до загибелі секретаря ради безпеки району Ігоря Нечипоренка, поранення глав адміністрації та сільських поселень та трьох військовослужбовців МО РФ.

ЗСУ вже атакують територію Росії з РСЗВ HIMARS

Українські військові почали атакувати цілі окупаційної армії РФ на території країни-агресорки з РСЗВ HIMARS одразу після отримання дозволу від США. 

Журналісти видання Forbes зазначають, що Україна отримує від США високоточні боєприпаси, авіаційні плануючі бомби, крилаті ракети “Гарпун”, ракети M30/31 для РСЗВ та оперативно-тактичних ракетних комплексів.

Зокрема, отримавши дозвіл від США українські військові націлили РСЗВ HIMARS на район російського Бєлгорода.

Це бажаний крок, який дозволить нам тепер краще захистити Україну та українців від російського терору та спроб розгорнути війну, — зазначив президент США напередодні першої аналогічної атаки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?