Україна побила новий абсолютний рекорд під час останньої атаки на РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна побила новий абсолютний рекорд під час останньої атаки на РФ

атака дронів
Джерело:  NV

Як заявив військовий експерт Владислав Селезньов, під час нової атаки на країну-агресорку Росію Сили оборони України використали рекордну кількість дронів — 144.

Головні тези:

  • Україна постійно б'є нові рекорди на тлі війни проти Росії.
  • Нещодавня атака призвела до часткового зруйнування об'єктів паливно-енергетичного комплексу РФ.
  •  РФ має потужну та розгалужену систему ППО, однак це не врятує її від усіх ударів України.

Україна нарощує свої можливості для розгрому РФ

По-перше, 144 — це новий абсолютний рекорд. Одномоментно українська армія задіяла саме таку кількість дронів, саме про це повідомляє російське Міністерство оборони. Мовляв, вони збили 144 дрони. Скільки російське міністерство оборони не збило українських дронів — воно про це не повідомляє, — пояснив експерт.

На переконання Владислава Селезньова, "як завжди, диявол криється в деталях", і це питання варто досліджувати.

Він звернув увагу на те, що повідомлялося про прильоти були в районі злітно-посадкової смуги аеродрому "Жуковський".

Що важливо розуміти, це аеродром подвійного використання: його використовують як бізнес-авіація, бізнес-джети, так і російські вояки.

Тобто туди й спрямовувалася левова частина українських БПЛА, — зауважив експерт.

Ба більше, як відомо, в мережі ширилися інформація про вибухи на території летовища "Шайковка" у Калузькій області, звідки зазвичай злітають в небо літаки Ту-22М3.

Також “бавовна” потужно гриміла в районі "Халіно" — аеродрому в Курській області. Звідти, зазвичай, в наш бік рушають російські дрони — "Шахед-131" та "Шахед-136".

Чого змогла добитися Україна цією атакою

Як зазначив Владислав Селезньов, головне — це те, що наймасовіша атака українських дронів призвела до конкретних результатів.

Хоча б тому, що нам вдалося частково зруйнувати об'єкти паливно-енергетичного комплексу Російської Федерації на території Курської області. Те, що левова частина українських дронів була ліквідована російською системою протиповітряної оборони, — це так само треба визнавати. Не варто очаровуватися, щоб в перспективі не розчаровуватись, — попередив експерт.

Однак це не означає, що наступна така атака України не може бути ще результативнішою, адже наші фахівці активно досліджують та вивчають російську систему ППО.

Ні для кого не секрет, що вона на території Москви та Підмосков'я є "найбільш поширеною, потужною та розгалуженою".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?