Українці зможуть отримувати кешбек за покупку українських товарів — Зеленський
Категорія
Економіка
Дата публікації

Українці зможуть отримувати кешбек за покупку українських товарів — Зеленський

Володимир Зеленський

Президент Володимир Зеленський повідомив, що українці зможуть отримати компенсацію частини оплати товарів і послуг, вироблених в Україні. Це відбуватиметься у межах нової державної програми кешбеку "Купуй українське".

Кешбек за покупку українських товарів

Заява Зеленського пролунала на презентації платформи «Зроблено в Україні».

За купівлю певних типів зроблених в Україні товарів і послуг громадяни України зможуть отримати повернення частини коштів на спеціальну картку.

 Володимир Зеленський 

 Володимир Зеленський 

президент України

Він уточнив, що дав відповідне доручення уряду — цю програму розробляють.

За словами Зеленського, завданням цієї програми є, "щоб українські гроші залишилися в Україні та працювали в Україні".

Це податки, це зарплати наших воїнів, це можливості нашої держави, зокрема й оборонні. Уже готують параметри українського кешбеку: фінансові й технічні, — зазначив президент.

Він додав, що необхідно постаратися, щоб програма кешбеку запрацювала вже цьогоріч.

Платформа "Зроблено в Україні"

Зеленський заявив, що нова платформа "Зроблено в Україні" має стати майданчиком постійного прямого діалогу держави і підприємців.

За словами президента, наразі триває робота і над іншими державними програмами, які дадуть змогу вітчизняному виробнику масштабувати роботу.

Це державні гранти, кредити, стимулювання виробництва, попиту через український кешбек, допомоги на зовнішніх ринках, — пояснив президент.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?