Українцям доведеться це зробити. Команда Трампа озвучила нову цинічну вимогу
Категорія
Політика
Дата публікації

Українцям доведеться це зробити. Команда Трампа озвучила нову цинічну вимогу

Джей Ді Венс
Джерело:  online.ua

Кандидат у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венс заявив, що Україна, мовляв, повинна відмовитися від своїх територій, щоб Росія зупинила війну проти неї.

Головні тези:

  • Джей Ді Венс продовжує активно просувати інтереси Росії.
  • Зустрічі Зеленського з Трампом та Гарріс свідчать про те, що Україна готова нарощувати співпрацю з США, хто б не став новим президентом.

Ді Венс знову лобіює російські інтереси

Українцям доведеться це зробити, прийняти це рішення... Вони вже занадто виснажені, — заявив поплічник Дональда Трампа.

Він також почав безсоромно брехати, що такі твердження вже прослизають у розмовах з українськими чиновниками, особливо в кулуарних.

Вони починають говорити про це зараз. Вони кажуть, що це не може тривати вічно. У них немає людей, у них немає зброї, у них немає грошей, — додав Джей Ді Венс.

Одіозний республіканець вкотре наголосив, що російський диктатор Володимир Путін не мав жодного права здійснювати вторгнення в Україні.

Попри це, він переконаний, що і Москва, і Київ хочуть покласти край війні.

За словами поплічника Трампа, роль США полягає в тому, щоб запитати Росію і Україну, що їм потрібно, щоб потім "нав'язати справжню дипломатію".

Чого Україні очікувати від Гарріс і Трампа

На переконання українського лідера Володимира Зеленського, готовність російського диктатора Володимира Путіна до перемовин безпосередньо залежить від результатів виборів у США.

Я думаю, що вони (росіяни — ред.) будуть спостерігати за політикою Сполучених Штатів в цьому питанні. А Сполучені Штати продемонструють політику дуже швидко, після виборів, на мою думку.

Як зазначив президент, з інформації, яку він отримав на зустрічах із Дональдом Трампом та Камалою Гарріс, "вони не будуть чекати до січня".

Вони щось не зможуть зробити згідно з їхніми повноваженнями, але щось зможуть, — наголосив глава держави.

Володимир Зеленський також офіційно підтвердив, що зустрічі і з Гарріс, і з Трампом були хорошими, однак він не хоче їх порівнювати.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?