Українська авіація показала знищення двох мостів РФ на Курщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська авіація показала знищення двох мостів РФ на Курщині — відео

Микола Олещук
Українська авіація показала знищення двох мостів РФ на Курщині — відео

Командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук показав, як українська авіація знищує переправи окупантів РФ під час операції на Курщині.

Головні тези:

  • Українська авіація ефективно руйнує мости та переправи окупантів РФ на Курщині.
  • Знищення логістичних сполучень в Курській області має значний вплив на ворога.
  • Збройні сили України активно працюють над ізоляцією російських військ у певному районі через знищення мостів через річку.
  • Авіація Повітряних Сил продовжує успішно позбавляти ворога логістичних спроможностей за допомогою точних ударів з повітря.

Повітряні сили ЗСУ показали, як знищують мости і переправи в Курській області

На опублікованому відео можна побачити, як українська авіація чіткими ударами знищує логістичні сполучення в Курській області.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук зазначає, що на відео робота по двох мостах у 20 числах серпня 2024 року.

Льотчики тактичної авіації Повітряних Сил разом із побратимами інших родів та видів військ Сил оборони успішно розносять логістичні сполучення в Курській області. На відео — результат бойової роботи авіації керованими авіабомбами по двох мостових переправах у 20-их числах серпня 2024 року!, — йдеться в дописі.

Українська авіація знищила другий міст у Курській області РФ

Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей.

Це матиме значний вплив на ворога, адже позбавляє його логістичних спроможностей.

Окрім цього 16 серпня Збройні сили України під час операції у Курській області знищили міст через річку Сейм біля села Глушкове. Цей міст був найважливішою артерією логістики у цьому районі.

Як зазначається, ЗСУ активно намагаються знищити переправи через річку в Курській області, які є єдиними шляхами для постачання або відступу російських військ, що перебувають у цьому регіоні.

Бомбардування спрямовані на ізоляцію російських військ у районі між річкою Сейм і територією, яка вже контролюється Україною. За даними українських ВПС та російських джерел, усі три мости через річку Сейм були знищені або серйозно пошкоджені, — пише видання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?