Українська авіація показала знищення ще одного мосту РФ на Курщині — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українська авіація показала знищення ще одного мосту РФ на Курщині — відео

Микола Олещук
Українська авіація показала знищення ще одного мосту РФ на Курщині — відео

Авіація Повітряних сил ЗСУ знищила вже другий міст у Курській області через річку Сейм.

Головні тези:

 

  • За словами командувача Повітряних сил ЗСУ, ці дії позбавляють ворога логістичних спроможностей та мають значний вплив на ситуацію на передовій.
  • Українські пілоти використовують високоточні удари для поразки ворожих опорних пунктів, техніки та логістичних центрів.
  • Згідно з інформацією, у районі залишилась лише одна містова артерія, через яку можливі постачання озброєння та провізії для російських військових.

Українська авіація знищила другий міст у Курській області РФ

Як повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ генерал-лейтенант Микола Олещук, авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей.

Це матиме значний вплив на ворога, адже позбавляє його логістичних спроможностей.

Вкотре дякую льотчикам за професіоналізм і результат! Разом — до перемоги, — повідомив Микола Олещук.

Що цьому передувало

18 серпня росіяни заявили, що у Курській області українські захисники знищили ще один міст через річку Сейм біля села Зван.

Таким чином у Глушківському районі залишився єдиний міст у селі Кариж. Тепер у російських військових, які могли лишитись у районі, майже не залишилось шляхів постачання озброєння та провізії.

Окрім цього 16 серпня Збройні сили України під час операції у Курській області знищили міст через річку Сейм біля села Глушкове. Цей міст був найважливішою артерією логістики у цьому районі.

За словами Миколи Олещука, українські пілоти високоточними ударами б’ють по ворожих опорних пунктах, скупченню техніки, а також — логістичних центрах та шляхах постачання противника.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?