"Українська бронетехніка" передала штурмовикам бригади «Лють» БТРи М113 — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

"Українська бронетехніка" передала штурмовикам бригади «Лють» БТРи М113 — відео

"Українська Бронетехніка"
БТР М113

Компанія "Українська бронетехніка" передала Об’єднаній штурмовій бригаді Нацполіції "Лють" бронетранспортери моделі М113. Відтак техніка вже допомагає воїнам на полі бою.

Головні тези:

  • Бронетранспортери М113 вже допомагають воїнам на полі бою і перебувають на озброєнні бригади “Лють”.
  • Техніка відома своєю універсальністю та бере участь у бойових діях на різних ділянках фронту.
  • Українські розвідники отримали від волонтерів безпілотний комплекс PD-2, що дозволяє швидше розгортати та згортати розвідувальний комплекс і змінювати місце розташування.
  • Бронетранспортер М113 має потужність двигуна 265 к.с. та здатність перевозити двох членів екіпажу та 11 пасажирів.
  • Українська бронетехніка постачає військову техніку, яка допомагає українським військовим на передовій.

Бронетранспортери М113 на службі у бригаді “Лють”: що відомо

Взагалі на озброєнні Сил оборони України гусеничні бронетранспортери М113 перебувають ще з 2022 року. Техніка дуже добре показала себе за час повномасштабної війни в України та бере участь в бойових діях на різних ділянках фронту.

На сьогодні це одна з найрозповсюдженіших бойових машин у світі. Зараз вона стоїть на озброєнні 44 країн. За більше ніж півстоліття виготовлено 80 тисяч її одиниць у понад 40 модифікаціях.

Як зазначає оборонно-промислове підприємство, вага бронетранспортера – 11 440 кг. На ньому можуть пересуватися двоє членів екіпажу та 11 пасажирів.

Потужність двигуна М113 – 265 к.с., швидкість – 61 км на годину. Броня забезпечує круговий захист від куль калібру 7,62, лобова частина – 12,7.

Озброєння складається з одного 12,7-міліметрового кулемета Browning M2 з можливістю встановлення додатково захисту стрілка у турелі. М113 також можна озброїти автоматичним гранатометом Mk 19 або протитанковими комплексами M47 Dragon чи BGM-71 TOW.

Новітній український безпілотник потрапив на фронт

Українські розвідники отримали від волонтерів безпілотний комплекс PD-2. Це зброя українського виробництва.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони у Telegram.

Підрозділ аеророзвідки ГУР одержав від Фонду "Повернись живим" БпАК PD-2. Комплекс складається з двох літаків та оснащений власним живленням і зв’язком наземної станції управління, яка інтегрована у мікроавтобус високої прохідності.

Як зазначають розвідники, це дозволяє значно швидше розгортати та згортати розвідувальний комплекс і змінювати місце розташування. Це рятує життя операторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?