Українські десантники відбили масштабну атаку армії РФ на Курахівському напрямку — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Українські десантники відбили масштабну атаку армії РФ на Курахівському напрямку — відео

ОСУВ "Хортиця"
танки

На Курахівському напрямку десантники відбили масовану атаку російських окупантів, знищивши та пошкодивши 33 одиниці бронетехніки ворога.

Головні тези:

  • Українські десантники відбили масштабну атаку армії РФ на Курахівському напрямку.
  • Під час бою українські військові знищили 11 російських бронемашин та 3 танки, а також підбили бойову машину підтримки танків «Термінатор».
  • 36 окупантів знайшли смерть у цьому штурмі, ще 37 були поранені, а ворожа техніка стала об'єктом української перемоги.

Десантники ЗСУ знищили 11 російських бронемашин

Про це повідомляє пресслужба ОСУВ «Хортиця».

27 бронемашин з піхотою за підтримки 6 танків виїхали для прориву лінії оборони десантно-штурмової бригади в районі села Костянтинівка на Курахівському напрямку. Десантники зустріли окупантів прицільним вогнем ще далеко на підступах до їхніх передових позицій. У ході цього бою було знищено 11 ворожих бронемашин з десантом і 3 танки. Ще 3 бронемашини і один танк були пошкоджені.

Крім того, українським захисникам вдалось підбити рідкісну бойову машину підтримки танків «Термінатор».

36 окупантів знайшли смерть у цьому штурмі, який не досягнув жодних результатів, ще 37 — поранені.

Українські десантники розгромили окупантів в бою під Кураховим

Українські воїни з 79-ї окремої десантно-штурмової Таврійської бригади відбили великий штурм росіян під Кураховим Донецької області. Вони знищили велику кількість ворожої техніки.

Про успіхи ЗСУ повідомляє 79 ОДШБр у Facebook.

Як зазначили у підрозділі, росіяни спробували прорвати оборону десантників у районі села Костянтинівка. Для цього вони кинули на штурм чотири танки та 17 бойових броньованих машин з піхотою.

Під час бою десантники спалили три танки та три бронемашини з піхотою. Ще одну ББМ пошкодили. Інша техніка ганебно втекла з поля бою.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?