Українські партизани влаштували диверсію в російському Ярославлі — відео
Категорія
Події
Дата публікації

Українські партизани влаштували диверсію в російському Ярославлі — відео

Пожежа в Ярославлі
Джерело:  АТЕШ

Рух "АТЕШ" заявив, що їхній агент знищив релейну шафу на залізниці в Ярославлі, що призвело до неполадок у роботі найближчої залізничної станції "Полянки".

У Ярославлі знаходиться важливий логістичний вузол армії РФ

У АТЕШ заявили, що Ярославль — важливий логістичний вузол, який росіяни використовують у військових цілях.

Завдяки успішній диверсії ми ускладнили транспортування продукції військового призначення таких компаній, як "Ярославський радіозавод", Рибінський завод "Сатурн", конструкторське бюро "Луч" та інших — йдеться у дописі АТЕШ.

Як повідомили партизани, до лав руху “АТЕШ“ приєднуються все більше росіян. Вони активно борються проти існуючого російського порядку в їхній країні.

Ми готуємо десятки нових операцій, які наблизять кінець путінського режиму

У Криму було вражено вузол зв'язку російських окупантів

24 травня в окупованому Криму лунали вибухи на тлі нової потужної атаки українських сил. Внаслідок цього було уражено важливий вузол звʼязку окупантів.

Пізніше агенти руху “АТЕШ” повідомили, що в Алушті було вражено вузол зв'язку російських окупантів.

Схоже на те, що було завдано значних пошкоджень устаткуванню та безліч знищених окупантів. Ймовірно, також вдалося знищити пункт управління цього центру, — повідомляє АТЕШ.

В результаті численних ударів росіяни розпочали евакуацію своїх військовослужбовців з Джанкою та активне відновлення аеродромів у глибині півострова.

Як зазначили партизани “АТЕШ”, із різних підрозділів ЗС РФ повідомляють, що російські війська розпочали евакуацію частини свого особового складу з Джанкоя.

Рух підкреслює, що дії окупантів свідчать про прагнення розосередити свої війська та техніку у Криму напередодні нових успішних атак ЗСУ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?