Уночі в окупованій Феодосії лунали вибухи — що відомо
Категорія
Україна
Дата публікації

Уночі в окупованій Феодосії лунали вибухи — що відомо

Крим
Джерело:  online.ua

У ніч на 3 березня в тимчасово окупованій Феодосії на сході Криму лунали вибухи. Міноборони РФ вже відзвітувало про відбиття атаки дронів.

Вибухи в Криму 3 березня

Як повідомляють місцеві Телеграм-канали, вибухи чули, зокрема, в районі нафтобази. Туди поїхали автомобілі пожежників і швидкої допомоги.

Російські канали повідомляють, що у місті працювала ППО.

Два потужні хлопки пролунали в небі над містом на початку третьої години ночі. За деякий час пролунали ще кілька вибухів. Жителі низки вулиць міста повідомляють, що в їхніх будинках здригнулося скло, а у дворах спрацювали сигналізації у машин.

Також близько 3 ночі російська влада в окупованому Криму перекрила рух по Кримському мосту. Причини перекриття руху не повідомляються.

Російське Міноборони тим часом пише про збиття усіх 38 БПЛА над Кримом.

У ГУР анонсували сюрпризи в Криму

Наприкінці лютого очільник ГУР МО України Кирило Буданов наголосив, що успіхами в Криму його команда завдячує мешканцям півострова.

За його словами, кримчани не лише посилили опір російським загарбникам, але й знаходять можливість відслідковувати усю оперативну обстановку на півострові і якнайшвидше передавати цю інформацію Україні.

 Ми обіцяли, що в 2023 році українські спецпризначенці будуть у Криму, і ми цю обіцянку виконали. Ворогів очікують нові сюрпризи, і я б не рекомендував цивільному населенню користуватись так званим «кримським» мостом, — заявив Кирило Буданов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?