В Одесі зросла кількість загиблих через ракетну атаку РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

В Одесі зросла кількість загиблих через ракетну атаку РФ

Олег Кіпер / Одеська ОВА
Одеса

Кількість жертв внаслідок російського ракетного удару по Одесі 29 квітня зросла до 5. У лікарні помер один з поранених.

В Одесі 5 загиблих внаслідок ракетного удару РФ

На жаль, кількість жертв вчорашньої російської ракетної атаки по Одесі збільшилася до 5 осіб. В лікарні помер чоловік 1960 року народження. Висловлюю щирі співчуття рідним та близьки, — повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За словами голови ОВА, у медзакладах продовжують лікування 23 постраждалих. 8 людей важкому стані, з них 4 − у вкрай важкому, зокрема і чотирирічна дівчинка.

Росія атакувала Одесу 29 квітня

29 квітня російська армія завдала ракетного удару по Одесі. Повідомлялося про 4 загиблих і 32 постраждалих, а також пожежу в будинку ексдепутата Сергія Ківалова, який є власністю Міжнародного гуманітарного університету.

Росіяни вдарили балістичною ракетою, попередньо, з касетним боєприпасом по одній із найпопулярніших серед одеситів та гостей міста локації, де люди гуляли з дітьми, собаками, займалися спортом…

Такі боєприпаси використовуються для ураження живої сили та несуть загрозу в першу чергу для людей, а не для техніки та будівель.

Як згодом заявив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня Дмитро Плетенчук, ракета, ймовірно, була начинена шрапнеллю для масового ураження цивільного населення.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?