В окупованому Бердянську ліквідували організаторку псевдовиборів РФ
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Бердянську ліквідували організаторку псевдовиборів РФ

Вибух
Джерело:  online.ua

6 березня у тимчасово окупованому Бердянську Запорізької області ставя вибух. Підірвали одну з організаторок "виборів" Росії.

Що відомо про вибух в Бердянську

Як повідомила начальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна, орієнтовно в мікрорайоні "Колонія" пролунав вибух. За наявною інформацією ліквідовано одну з організаторів псевдовиборів в тимчасово окупованому Бердянську.

Як зазначила Галіціна, напередодні "виборів" та, особливо після вибуху, окупанти збільшуватимуть кількість силовиків.

Тому в черговий раз закликаємо бердянців бути обачними і обережними. Уникати великого скупчення людей, представників "виборчих" комісій та самі дільниці. Не виключені провокації з боку окупантів, — попередила вона.

На окупованих територіях України почастішали вибухи

27 лютого у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області пролунали вибухи біля входу в офіс окупаційної партії "Єдина Росія". Також вони прозвучали і неподалік "виборчої дільниці".

Також 30 серпня 2023 року у тимчасово окупованій Новій Каховці Херсонської області також підірвали передвиборчий регіональний штаб "Єдиної Росії".

Нагадаємо, на початку вересня 2022 року аналогічний підрив штабу "Єдиної Росії" стався і у тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області.

Крім того, у травні 2023 року в результаті сильного вибуху в тимчасово окупованому Луганську був поранений депутат Держдуми РФ, член фракції "Єдина Росія" Віктор Водолацький.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?