В окупованому Донецьку "приліт" по базі батальйону РФ "Спарта" — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку "приліт" по базі батальйону РФ "Спарта" — відео

Пожежа
Джерело:  online.ua

У центрі окупованого Донецьку пролунали вибухи. У мережі повідомляють про приліт по базі батальйону РФ “Спарта”, де досі можуть базуватися російські солдати.

Що відомо про удар по базі солдат РФ в Донецьку

Як повідомляють місцеві Telegram-канали, "приліт" стався у районі третього корпусу, де знаходилася військова кафедра. Там раніше базувався російський батальйон "Спарта".

Корпус знаходитьcя у центрі Донецька, там спалахнула пожежа. Місцеві ЗМІ стверджують, що у будівлі ДонНТУ досі базуються російські окупанти.

Наразі окупаційна влада не коментувала ситуацію в місті.

Нагадаємо, окремий розвідувальний батальйон «Спарта» — незаконне збройне формування, яке входить до складу 1-го армійського корпусу РФ. Створене у 2014 році як батальйон «Спарта». Було включене до санкційних списків низки країн.

Що відомо про бавовну в Донецьку

15 грудня у мережі з'явилася інформація про сильну пожежу у тимчасово окупованому Донецьку. Пізніше з'ясувалося, що "прильоти" зафіксували в Будьонівському районі міста. Внаслідок цього спалахнула нафтобаза.

Російські ЗМІ фактично підтвердили інформацію. Вони опублікували кадри з місця події. На опублікованих фото було помітно, що пожежа була досить потужною.

6 грудня на території Будьонівського та Ленінського районів в Донецьку також лунали потужні вибухи. Після чого там спалахнула пожежа.

Також 26 листопада через атаку на Старобешівську ТЕС у кількох містах на тимчасово окупованій території зникла електроенергія.

Окрім цьго 18 вересня в тимчасово окупованому Донецьку також пролунав сильний вибух. Зазначалося, що "прилетіло" в адміністрацію ватажка так званої "Донецької народної республіки" Дениса Пушиліна.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?