В окупованому Донецьку пролунав потужний вибух — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Донецьку пролунав потужний вибух — відео

вибух
Джерело:  online.ua

У Донецьку 29 травня пролунав сильний вибух. Окупанти заявляють про нібито обстріл міста.

Що відомо про “бавовну” в Донецьку

Як зазначають у соцмережах, вибух пролунав у Київському районі окупованого Донецька.

Російські пропагандистські канали повідомляють, що внаслідок вибуху нібито є постраждалі. Щодо наслідків наразі інформації немає.

Що відомо про вибухи в Донецьку та Луганську

Зазначимо, що у тимчасово окупованому Донецьку часто лунають вибухи. Зокрема, 11 травня там був "приліт" по ресторану, де знаходилися ворожі солдати.

У мережі писали, що українські захисники нібито завдали ракетного удару за допомогою реактивних систем залпового вогню HIMARS.

Також 7 травня в окупованому Луганську пролунали вибухи. Російські окупанти заявили, що нібито ЗСУ вдарили по нафтобазі ракетами ATACMS.

Після цього у мережі почали публікувати відео масштабної пожежі в окупованому місті.

Також повідомлялося про нібито п'ятьох постраждалих, всі вони — працівники нафтобази. Також спалахнув газопровід. Зазначимо, що пожежа на нафтобазі у Луганську близько доби.

Окрім цього 10 травня в тимчасово окупованих Ровеньках у Луганській області пролунали вибухи, повідомлялось про пожежу на нафтобазі.

Ровеньки знаходяться в глибокому тилу окупованої Луганщини — за 110 км від лінії фронту. Місто окуповане з 2014 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?