В окупованому Луганську пролунала серія вибухів — відео
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Луганську пролунала серія вибухів — відео

Луганськ
Джерело:  online.ua

19 липня в окупованому Росією Луганську пролунала серія потужних вибухів у районі авіаційного училища.

Головні тези:

  • Нелегітимна влада Луганська традиційно звинуватила Україну у вибухах на ймовірній базі окупантів.
  • СБУ разом з ВМС ЗСУ успішно використали дрони для атаки на російську базу берегової охорони на озері Донузлав у Криму, уразивши техніку та вогневі позиції окупантів.
  • Внаслідок атаки дронів на російську базу берегової охорони в Криму були пошкоджені штаб, склад боєприпасів, електропідстанція та інші об'єкти ворожої бази.

Через вибухи над окупованим Луганськом піднявся стовп диму

Наразі над містом піднявся стовп диму, зокрема в районі авіаційного училища.

Місцеві телеграм-канали поширили фото та відео наслідків прильоту.

За даними ЗМІ, вибухи та пожежа трапилися в районі авіаційного училища, де наразі знаходиться база окупаційних військ РФ.

Нелегітимна місцева влада одразу цинічно заявила про” атаку Збройних сил України” і відзвітувала про роботу протиповітряної оборони. 

Наразі на місце вибухів прибувають аварійно-рятувальні служби та слідчі органи країни-агресорки.

СБУ дронами уразили російську військову базу в Криму

Морські та повітряні дрони СБУ уразили у ніч проти 18 липня російську базу берегової охорони на озері Донузлав у Криму. Служба безпеки України відпрацювала спільно з Військово-морськими силами ЗСУ, повідомляють джерела.

Минулої ночі окупаційні військово-морські сили РФ проводили навчання із захисту акваторії озера Донузлав в Криму. Завдяки дронам СБУ ці навчання стали провалом, бо росіяни не змогли захистити навіть свою базу, не кажучи вже про акваторію озера.

За даними джерел, унаслідок комбінованої атаки морських та повітряних дронів по базі берегової охорони РФ були уражені та виведені з ладу:

  • штаб з пунктом управління;

  • склад боєприпасів і техніки;

  • електропідстанція;

  • технічні споруди;

  • вогневі позиції окупантів РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?