В окупованому Севастополі лунали вибухи. Окупанти заявили про роботу ППО
Категорія
Події
Дата публікації

В окупованому Севастополі лунали вибухи. Окупанти заявили про роботу ППО

Севастополь
Джерело:  online.ua

Ввечері 23 березня у тимчасово окупованому Криму лунала повітряна тривога. Окупаційна влада заявляє про роботу ППО.

Вибухи в Криму: що відомо

Оновлено 23:25. Телеграм-канали публікують відео, на яких видно вибухи та гучні звуки у Севастополі.

Раніше ставленик окупантів Михайло Развожаєв повідомив про нібито щонайменше 10 збитих ракет.

Місцеві Телеграм-канали повідомляють, у Севастополі нібито було влучання по кораблям, на мисі Фіолент задимлення, в Інкермані стовп диму.

Також, за словами місцевих жителів, у Козачій бухті, на місці розташування 810 бригади морської піхоти є прильоти. Нібито горить якийсь об'єкт.

Моніторингові пабліки повідомляють, що російська тактична авіація покидає Крим задля відведення бортів від ракетних ударів.

Також попереджають про небезпеку у таких містах як Джанкой, Євпаторія та Саки.

Крим.Реалії пише, що у Севастополі було чути не менше шести вибухів. За словами кореспондента, звуки вибухів дуже сильні, є влучання, видно заграву в межах міста, в районі Козацької бухти.

У ГУР попередили щодо будівництва Росією залізниці до Криму

Презставник ГУР Андрій Юсов сказав, що будівництво Росією залізниці до Криму — це серйозний виклик та загроза. Відповідно, для українських Сил оборони — це значуща ціль.

Є плани, але вони не завжди відповідають дійсності. У російському випадку так само, — підкреслив Юсов.

Представник ГУР додав, що Росія продовжує використовувати залізничне сполучення, як головний елемент забезпечення логістики окупаційної армії в Україні.

Наразі, як зазначив Юсов, російських окупантів не влаштовує ситуація із невідворотньою загрозою руйнування Кримського мосту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?