В Україну прийде потужний антициклон Hannelore — чим він небезпечний
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну прийде потужний антициклон Hannelore — чим він небезпечний

сніг
Джерело:  Наталка Діденко

У вівторок, 9 січня, на погоду в Україні впливатиме антициклон, який спричинить морозну, але суху погоду з сонячними проясненнями.

В Україну прийде потужний антициклон Hannelore

Антициклон Hannelore витіснить у вівторок із нашої території усі опади і завтра вдень навіть будемо мружитися від сонця. Лише вночі та вранці на півдні затримається сніг та мокрий сніг, на півдні Криму з дощем, - розказала Наталка Діденко.

За словами синоптика, холодна морозна погода 9 січня триватиме. Так, найближчої ночі температура повітря становитиме -10...-18 градусів, місцями на півночі та заході похолоднішає до -18...-22 градусів.

Завтра вдень очікується -7...-12 градусів, але у південній частині буде вище: вночі -6...-11, вдень -2...-6 градусів, в Криму вночі -1...-4 градуси, вдень близько нуля.

У Києві, за словами Наталки Діденко, завтра вдень буде сяяти холодне сонце. Вночі передбачається низька температура повітря, адже антициклонічні прояснення додадуть стимулу додатковому вихолодженню, -12...-15 градусів. Протягом дня у столиці очікується -10...-12 градусів.

Негода в Україні

За даними Міністерства енергетики, станом на ранок в Україні без світла залишилися майже 400 населених пунктів. Причина – погіршення погодних умов.

Найскладніша ситуація спостерігається на Дніпропетровщині, де без електроенергії знаходяться понад 200 населених пунктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?