Вбиті в Німеччині українці були військовими на реабілітації. Підозрюваного росіянина заарештували
Категорія
Світ
Дата публікації

Вбиті в Німеччині українці були військовими на реабілітації. Підозрюваного росіянина заарештували

МЗС України
Поліція

Міністерство закордонних справ України повідомило, що, за попередньою інформацією, двоє українців, яких було вбито в Німеччині, були військовими на реабілітації. Підозрюваного у вбивстві росіянина затримали.

Заява МЗС щодо вбивства українців у Німеччині

У МЗС повідомляють, що Консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, у яких служили загиблі українці, та встановлюють звʼязок із рідними.

Глава МЗС Дмитро Кулеба доручив Департаменту консульської служби МЗС і ГКУ в Мюнхені тримати справу на особливому контролі та перебувати у постійному контакті з правоохоронними органами ФРН, аби вбивця поніс покарання за всією суворістю закону.

Він також висловив вдячність німецьким правоохоронцям за оперативне затримання підозрюваного.

Вбивство двох українців у Німеччині

27 квітня в Мурнау-ам-Штафельзее в Баварії на території торгового центру внаслідок ножових поранень було вбито двох громадян України.

За даними поліції, 36-річний чоловік помер на місці від отриманих важких травм, а 23-річний помер у лікарні.

У той же вечір неподалік від місця злочину за домашньою адресою поліція Гарміш-Партенкірхен затримала за підозрою у вчиненні подвійного вбивства 57-річного громадянина РФ.

Йому обрали запобіжний захід у вигляді арешту. Триває слідство.

Прокуратура встановлює передумови та мотиви злочину.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?