Вибори сфальсифіковано. У Відні пройшов антипутінський флешмоб — фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вибори сфальсифіковано. У Відні пройшов антипутінський флешмоб — фото

Антипутінський флешмоб
Джерело:  online.ua

24 березня в федеральній столиці Австрії Відні провели антипутінський флешмоб. Поруч з будівлею посольства РФ розгорнули банер «Election is a fraud» ("Вибори сфальсифіковано") з портретом російського диктатора.

У Відні пройшов антипутінський флешмоб

Після так званих президентських виборів російського диктатора Володимира Путіна, у столиці Австрії 24 березня провели флешмоб, розгорнувши плакат з обличчим Путіна та написом англійською "Вибори сфальсифіковано".

Про це повідомляє online.ua.

Фото: online.ua
Фото: online.ua
Фото: online.ua
1  з  3

Раніше міністр закордонних справ Австрії Александер Шалленберг 18 березня заявив, що “президентські вибори” у РФ не були ані вільними, ані чесними, а є лише “потьомкінським селом” справжньої демократії.

Шалленберг підкреслив, що результат “виборів” був зрозумілим з самого початку.

Псевдовибори у РФ

З 15 по 17 березня на території РФ та тимчасово окупованих територіях України пройшли псевдовибори російського диктатора Володимира Путіна, для якого вибори стали п‘ятими.

“Змагалися“ з Путіним три кандидати, які ніколи не критикували його або війну проти України — депутат від КПРФ Микола Харитонов, голова ЛДПР Леонід Слуцький та віце-спікер Думи із «Нових людей» Владислав Даванков.

Як і очікувалося, російський ЦВК оголосив 71-річного Путіна переможцем псевдовиборів. Йому “намалювали” максимальний результат за всі його балатування — більше 87% за явки 77,44%.

Європа та США назвали “вибори” президента РФ невільними та несправедливими. Там зазначили, що не визнають результатів псевдовиборів на окупованих територіях України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?