Війська РФ вдарили ракетами по Чернігову. Є жертви та поранені
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ вдарили ракетами по Чернігову. Є жертви та поранені

В'ячеслав Чаус / Чернігівська ОВА
Чернігів

Зранку 17 квітня російські окупанти завдали ракетного удару по Чернігову. Є загиблі та багато поранених.

Ракетний удар по Чернігову

Оновлення 11:30. Президент Володимир Зеленський повідомляє про 20 постраждалих і 10 загиблих. Кількість загиблих може зрости.

І цього не було б, якби Україна отримала достатньо засобів ППО та якби рішучість світу в протидії російському терору теж була достатньою.

Оновлення 11:10. Кількість загиблих зросла до 9 і понад 20 людей отримали поранення, повідомив керівник ОВА Вʼячеслав Чаус.

Оновлення 11:00. Станом на 10:40 вже 8 загиблих та 18 постраждалих внаслідок ракетних ударів РФ по Чернігову. Пошуково-рятувальна операція триває.

Оновлення 10:20. В.о. міського голови Олександр Ломако в ефірі телемарафону повідомив, що у місті відомо про чотирьох загиблих.

Ми в цьому районі (прильотів — ред.) відключили всі комунікації: світло, газ. Для того, щоб не було ще більших руйнувань.

Голова Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив, що ворог завдав удару трьома ракетами по майже центру міста. Зараз на місці працюють рятувальники та медики.

Він зазначив, що є загиблі цивільні та багато поранених.

В.о. міського голови Чернігова повідомив, що росіяни вдарили по об’єкту соціальної інфраструктури.

У Повітряних силах о 8:52 повідомили про ракетну небезпеку для низки північних областей.

За даними моніторингових каналів, попередньо окупанти запустили близько трьох одиниць крилатих ракет Х-69/Р-500.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?