Війська РФ застосовують нову тактику у районі Кринок на Херсонщині — Гуменюк
Категорія
Україна
Дата публікації

Війська РФ застосовують нову тактику у районі Кринок на Херсонщині — Гуменюк

Наталя Гуменюк

На лівому березі Дніпра в районі села Кринки на Херсонщині російські війська намагалися змінити тактику.

Нова тактика РФ у Кринках

Керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк під час телемарафону повідомила про ситуацію у районі Кринок.

Там ворог випробовував нову тактику. Днями в зведеннях Генштабу ви могли бачити, що фігурували вагомі цифри штурмів до 16 доходило, вони намагались підібрати тактику, яка буде для них результативною.

Наталя Гуменюк

Наталя Гуменюк

Керівниця Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня

Вона додала, що окупанти створювали велику кількість малих штурмових груп, якими за "методикою тарганів", намагались атакувати з різних боків плацдарми ЗСУ, але успіху не мали.

Були відбиті всі штурми. Нині окупанти знову перейшли до більш сталої і звичної тактики — 6 штурмів за минулу добу, які теж не мали успіху, — розповіла Гуменюк.

Ситуація у Кринках

Сили оборони півдня напередодні повідомили, що на лівобережжі Дніпра Херсонщини ворог активізувався, збільшивши до 16 кількість добових штурмових груп.

Зазнавши втрат, [росіяни] вже звично ретирувалися.

В операційній зоні за минулу добу зафіксовано проліт 228 розвідувальних дронів, останніми днями спостерігається їх збільшення майже на 20%.

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський напередодні також повідомив, що війська РФ намагаються витіснити українські війська з плацдарму на лівому березі Дніпра в районі Кринок Херсонської області.

Він наголосив, що на цих напрямках росіяни успіху не мають.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?